Boerenbond

Boerenbond

Proficiat met uw interesse om te gaan besparen op uw warm waterproductie.

En u bent meteen aan het juiste adres. Sanutal Solar is al sinds 2003 volledig gefocust op het aanbieden van zonneboilers. Sanutal is partner van Boerenbond en kan in het kader van dit partnerschap zeer interessante pakketten aanbieden. Graag geven wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden en toepassingen.

Besparen op uw energiefactuur met een zonneboiler is zeer eenvoudig.

Stal met zonnepanelen

De zonnecollectoren die op het dak, tegen de gevel of ergens vrijstaand worden geplaatst, vangen het zonlicht op en warmen zo een speciale (vorstbestendige) vloeistof op. Deze opgewarmde vloeistof wordt dan via een kleine pomp naar een boiler gepompt en zo krijgt u gratis een enorme hoeveelheid warm water ter beschikking.

Afhankelijk van het type landbouwbedrijf dat u heeft, is er een verschillende oplossing, maar het komt er kortgezegd op neer : heeft u warmte of warm water nodig, dan is een zonneboiler een perfecte investering !

Als lid van Boerenbond krijgt u ook nog speciaal ledenvoordeel :

  • Bij de bestelling wordt geen voorschot gevraagd. De factuur is betaalbaar na beëindiging van de werken.
  • Na 3 maanden is er een gratis controle van de installatie.
  • De installatie wordt voorzien van een digitale opbrengst- en werkingscontrole (functionaliteit van de circulatiepomp, drukmeting, sensoren). Deze controle gebeurt door onszelf, maar u kan dit ook zelf opvolgen via smartphone of PC (internetkabel tot aan de sturing is wel te voorzien dan)
  • Er is 2 jaar gratis opvolging van de installatie en het gratis herstellen van lekkages. Na deze 2 jaar is er mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten.
  • En dit alles aan zéér scherpe prijzen !

Toepassing

Melkvee

Melkveebedrijf

Voor uw bestaande boiler die dient voor het reinigen van de melkinstallatie wordt een zonneboiler geplaatst. Deze gaat het koude water voorverwarmen vooraleer het in uw bestaande (elektrische) boiler komt. Zo moet er veel minder hard opgewarmd worden en bespaart u zeer veel elektriciteit. Een installatie omvat hier ongeveer 5 tot 15m² aan zonnecollectoren en een boiler tussen de 300 en 1000 liter.

Kalveren

Kalverbedrijf

De grootverbruikers wat betreft warm water. Ook hier plaatsen we een zonneboiler als voorverwarming voor uw bestaande warm waterbereiding. De ideale installatiegrootte is hier een zonnecollectorveld van ±50m² met een gelaagd buffervat van 2000 liter.

Varkens

Varkensbedrijf

In deze toepassing wordt zonne-energie gebruikt voor de opwarming van het verwarmingswater van de stallen en kraamafdeling. Een installatie van ±20m² warmt een buffervat van 2000 liter op, en deze warmte wordt dan gebruikt in de vloerverwarming. Zo moet de cv ketel veel minder bijverwarmen.

 

Andere toepassingen

Zoals reeds gezegd, zogauw u in uw bedrijf behoefte heeft aan warm water, is een zonneboiler interessant.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Bij het invullen van een formulier gebruiken we uw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan uw commentaar of vragen. U heeft altijd de mogelijkheid om uw gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@sanutal.be.


Bekijk ons volledig Privacybeleid

Downloads